Hulp of advies nodig? Bel ons op 070 221 00 40

Prinsestraat 4-A | info@fortm.nl

Verzenden en retourneren

GRATIS BEZORGEN

Om je te bedanken voor een aankoop bij Fort M bezorgen wij gratis bij een besteding van €100 of meer.

Het gaat hier om een 1 persoons levering in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Exclusief de handige service van inhuizen, uitpakken en monteren. 

Wij leveren standaard met pakketpost (PostNL) of met onze vaste transporteur Montrieurs. Additionele service zoals het inhuren van een verhuislift heeft een meerprijs.

 

ALL-IN BEZORGSERVICE / 5%

Voor het inhuizen, uitpakken en monteren rekenen wij 5% van de orderwaarde.

Onze transporteur ontvangt jouw bestelling in haar magazijn, slaat deze tijdelijk op en neemt direct contact op voor het maken van een bezorgafspraak. De goederen worden netjes binnengebracht en de verpakkingsmaterialen worden afgevoerd en zelfs gerecycled. 

Het monteren van wandkasten of het bevestigen van meubels aan muren of plafonds is niet standaard inbegrepen. 

RETOURNEREN

Niet blij met je online aankoop? Geen probleem. Stuur je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour naar:

Fort M
Prinsestraat 4-A
2513 CD Den Haag

Graag ontvangen wij een mail met je rekeningnummer en de reden van retourneren. Na ontvangst en controle van de bestelling ontvang je binnen 3 werkdagen je geld retour op je bankrekening.

De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. Wij adviseren om de bestelling verzekerd te retourneren, beschadigde artikelen worden namelijk niet vergoed. Ook vergoeden wij alleen artikelen die in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Artikelen die in onze fysieke winkel zijn gekocht kunnen niet worden geretourneerd. Toch vragen wij je altijd om het bespreekbaar te maken, zodat we samen kunnen nadenken over een fijne oplossing voor beide partijen.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links