Hulp of advies nodig? Bel ons op 070 221 00 40

Prinsestraat 4-A | info@fortm.nl

Ontwerpstudio

De ontwerpstudio van FORT M is een onderdeel van onze inspirerende winkel in Den Haag. Een rustgevende ruimte waar de mooiste meubels, kleuren en materialen samenkomen. 

In onze ontwerpen zoeken wij altijd naar een balans tussen esthetiek, comfort en functionaliteit. De sfeer wordt afgestemd op jouw smaak met als doel het creëren van een gevoel van thuiskomen.

Voor badkamers, keukens en zakelijke projecten maken wij graag een offerte op maat.

Stap 1: Intake

Tijdens de intake willen wij alles weten over het project. Wij brengen in kaart welke kleuren, materialen, vormen en stijlen jou gelukkig maken en samen bespreken wij praktische zaken zoals de tijdlijn van het project en het beschikbare budget. Binnen deze kaders gaan wij aan de slag. 

FortM_65
FortM-48

Stap 2: Schetsontwerp

Met de vergaarde informatie ontwerpen wij één of meerdere moodboards en 2D indelingstekeningen. Samen hakken wij knopen door over de stijl en indeling waarmee wij de basis leggen voor het voorlopig ontwerp.

Stap 3: Voorlopig ontwerp

In het voorlopig ontwerp presenteren wij de ruimte in standaard 3D schetsen aan de hand van een zorgvuldig samengesteld kleuren- en materialenplan. 

FortM-30 copy
3D tekening 2023-09-04 11074900000

Stap 4: Definitief ontwerp

In het definitieve ontwerp worden de 3D schetsen omgezet naar fotorealistische visualisaties inclusief begroting en realistische tijdsplanning. Hiermee is de ontwerpfase afgerond. 

Stap 5: Realisatie

De oplevering gaat in samenwerking met professionele FORT M partners zoals logistieke dienstverleners, meubelmakers en aannemers. Samen zorgen wij ervoor dat je volledig wordt ontzorgd. 

FortM-2

Fort M is een prachtige winkel in de Haagse binnenstad. We zijn met geduld geholpen en hebben op deze manier de perfecte bank voor ons huis kunnen samen stellen. We zijn erg blij met de service van Fort M, vrolijke maar vooral ook eerlijke medewerkers, en wij komen hier zeker terug voor meubels en accessoires.

Zoe

Een parel in de Haagse binnenstad, dat is Fort M voor ons. We gingen langs voor 2 barstoelen en raakten verliefd op het assortiment. Prachtige en betaalbare Scandinavische meubelen waarmee je stijl en kwaliteit in huis haalt. Mooie materialen, elegant/stoer design, superdeskundig, prettig en vrijblijvend advies. Uiteindelijk ook een modulaire bank, eetkamertafel, stoelen en eettafelbank gekocht. We gaan nog een keer terug voor de verlichting van Ferm Living.

Marleen

We hebben er onlangs een stoel gekocht en zijn zeer goed geholpen. Er werd met ons meegedacht over hoe het past in het interieur en welke materialen allemaal mogelijk zijn. Naast de mooie meubels in de winkel hebben ze veel deskundigheid, veel kennis van de materialen en heerst een hele relaxte sfeer. Alsof je bij vrienden langsgaat die hele mooi spullen verkopen!

Saskia

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links