Hulp of advies nodig? Bel ons op 070 221 00 40

Prinsestraat 4-A | info@fortm.nl

HAY

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp het recht is van iedereen. Daarom hebben mede-oprichters en Creative Directors Mette en Rolf Hay zich vanaf het begin gecommitteerd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om hoogwaardige producten te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. 

Previous
Next
Previous
Next

&tradition

&Tradition brengt een hommage aan het jarenlange designerfgoed uit Denemarken en overbrugt oud en nieuw door meubels, verlichting en interieurobjecten te creëren met een tijdloze aantrekkingskracht. De collectie richt zich op het opnieuw uitgeven van designiconen tot het creëren van toekomstige klassiekers in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers. De collectie combineert vakmanschap met creativiteit en de mooiste vormen. 

Studio Henk

Studio HENK is in 2013 opgericht door Okke en Xander Albers, twee broers uit het zuiden van Nederland. Hun zoektocht naar designmeubels leidde uiteindelijk tot het begin van Studio HENK. Ze zochten meubels die mooi waren, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het viel hen op dat zulke meubels moeilijk te vinden waren. Ze besloten zelf een tafel te ontwerpen. Met productielocaties in Nederland en Oost- Europa is Studio Henk inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend Nederlands designmerk.

Previous
Next
Previous
Next

Menu

Het Deense design label Menu is gefascineerd door de manier waarop individuen en ruimtes worden verenigd door middel van de meest geweldige designs. De collectie wordt gevormd door doelgerichte details, hoogwaardige materialen en menselijke behoeften.

 

“We connect people. We connect design. We connect spaces”

 

Ferm Living

Vanuit Kopenhagen werkt Ferm Living samen met ambachtslieden over de hele wereld, waarbij zij de Scandinavische mentaliteit combineert met wereldwijde vaardigheden en tradities. De collecties worden gekenmerkt door zachte vormen, rijke texturen en merkwaardige details waarmee je gecomponeerde sferen kunt creëren met een vleugje van het onverwachte.

 
Previous
Next
Previous
Next

Woud

Aankomende talenten en gevestigde ontwerpers leggen samen de basis voor de Scandinavische collectie van het Deense designmerk Woud.

De collectie kenmerkt hoogwaardige materialen en veel aandacht voor kleine details. Gebaseerd op het idee om vooruit te kijken- in plaats van terug- en de liefde voor eerlijk design te delen. Daarom willen zij graag nieuwe ideeën ontdekken en ontwikkelen. Of het nu gaat om vorm, functie of materiaalkeuze.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links