Zoek
Sluit dit zoekvak.
merken

Fort M werkt samen met vele merken en fabrikanten. Zorgvuldig samengesteld en beoordeeld op service, prijs en kwaliteit. Van betaalbaar design tot high- end en uitgebreid met een eigen Fort M meubelcollectie. 

&tradition

&Tradition brengt een hommage aan het jarenlange designerfgoed uit Denemarken en overbrugt oud en nieuw door meubels, verlichting en interieurobjecten te creëren met een tijdloze aantrekkingskracht. De collectie richt zich op het opnieuw uitgeven van designiconen tot het creëren van toekomstige klassiekers in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers. De collectie combineert vakmanschap met creativiteit en de mooiste vormen.

NORR11

NORR11 is opgericht in 2011 met de visie om voortdurend ontwerpen te creëren die nieuwsgierigheid opwekken.

HAY

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp het recht is van iedereen. Daarom hebben mede-oprichters en Creative Directors Mette en Rolf Hay zich vanaf het begin gecommitteerd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om hoogwaardige producten te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek.

STUDIO HENK

Studio HENK is in 2013 opgericht door Okke en Xander Albers, twee broers uit het zuiden van Nederland. Hun zoektocht naar designmeubels leidde uiteindelijk tot het begin van Studio HENK. Ze zochten meubels die mooi waren, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het viel hen op dat zulke meubels moeilijk te vinden waren en besloten zelf een tafel te ontwerpen. Met productielocaties in Nederland en Oost- Europa is Studio Henk inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend Nederlands designmerk.

AUDO

Het Deense design label AUDO is gefascineerd door de manier waarop individuen en ruimtes worden verenigd door middel van de meest geweldige designs. De collectie wordt gevormd door doelgerichte details, hoogwaardige materialen en menselijke behoeften.

Ferm Living

Vanuit Kopenhagen werkt Ferm Living samen met ambachtslieden over de hele wereld, waarbij zij de Scandinavische mentaliteit combineert met wereldwijde vaardigheden en tradities. De collecties worden gekenmerkt door zachte vormen, rijke texturen en merkwaardige details waarmee je gecomponeerde sferen kunt creëren met een vleugje van het onverwachte.

PROSTORIA

De snelle ontwikkeling van Prostoria, voorheen bekend als Kvadra, blijft niet onopgemerkt. Prostoria is een innovatief Kroatisch designlabel dat innovatie beschouwd als een sociale verantwoordelijkheid en bekend staat om haar vakmanschap en handwerk van de hoogste kwaliteit. Dit zie je terug in de collectie van voornamelijk strakke en moderne meubelen voor binnen en buiten.

QLIV

Stoer én elegant. Luxueus, maar ingetogen. Vooral comfortabel.

QLIV is een jong en dynamisch Nederlands merk met het verlangen om duurzame en hoogwaardige ontwerpen te lanceren waar andere mensen blij van worden.

Om kwaliteit te waarborgen, werken zij samen met gerenommeerde ontwerpers en vindt de gehele productie plaats in Nederland.

WIJ HELPEN JE GRAAG

Staat het merk dat jij zoekt er niet tussen? Geen zorgen. Wij werken ook als onafhankelijk projectinrichter en kunnen dus met iedere fabrikant samenwerken. 

 

Laat gerust weten waar je naar op zoek bent en wij sturen binnen 24 uur weten een offerte op maat. 

OFFERTE AANVRAAG

Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen
1 werkdag een geheel vrijblijvende offerte.