Hulp of advies nodig? Bel ons op 070 221 00 40

Prinsestraat 4-A | info@fortm.nl

FORT M

Fort M is een inspirerende multi brandstore met betaalbare designmerken zoals Hay, Studio Henk en &Tradition. Wij helpen jou een mooi, uniek en comfortabel thuis te creëren.

Prinsestraat 4A
2513 CD Den Haag

070 221 00 40
info@fortm.nl

WELKOM BIJ FORT M

Welkom in onze winkel, in ons Fort. Welkom bij Fort M. Opgericht door Marc en Michiel, twee boezemvrienden uit Den Haag. 

De naam Fort M werd bedacht tijdens een vakantie in de Verenigde Staten, waar Fort Mason op de verkeersborden passeerde tijdens een bezoek aan San Francisco. 

Fort M symboliseert een afbakening van twee werelden. In ons Fort is iedereen welkom en wordt iedereen op een gelijke en vrijblijvende manier benaderd. Vanuit de gedachte dat wie goed doet, goed ontmoet. Als jij het leuk vindt bij ons, dan kom je vast nog eens terug. 

Wij hebben een aanbod van ambachtelijke en betaalbare design labels uit voornamelijk Nederland en Denemarken. Design is mooi, maar comfort en functionaliteit zijn net zo belangrijk. Onze uitdaging is steeds weer om een collectie te presenteren waar deze waarden samenkomen.  

Fort M is toegankelijk, vrijblijvend in haar benadering en heeft gezelligheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn transparant, eerlijk en hebben maar één doel: mensen blij maken.  

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links