Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Over Ons

WE COLLECT. CREATE. COLLABORATE. 

WIE WIJ ZIJN

Fort M is een interieurwinkel, ontwerpstudio en onafhankelijke projectinrichter in betaalbaar design. Wij beantwoorden interieur gerelateerde vraagstukken op het gebied van wonen en werken en vinden altijd een mooie balans in comfort, functionaliteit en esthetiek. Voor bij jouw thuis of op kantoor.

Openingstijden showroom

Dinsdag – Zaterdag 10.00 – 17.00

Maandag – Zondag Gesloten (alleen open op afspraak)

 

Klik op de link voor: aangepaste openingstijden.

ONS VERHAAL

In 2018 werd de winkel Fort M opgericht door jeugdvrienden Marc en Michiel met de intentie om mensen blij te maken met mooie, kwalitatieve meubelen. Met de expertise van interieurarchitect Mechteld Ruijters werd een collectie samengesteld voor het middensegment, aangevuld met betaalbare designmerken zoals Audo, Ferm Living en Studio Henk.

Voornamelijk de toevoeging van de designmerken bleek een schot in de roos en zodoende werd deze categorie al snel aangevuld met topmerken zoals HAY en &Tradition.

Fort M breidde haar aanbod uit met professioneel interieuradvies en opende- onder leiding van Zweeds interieurontwerper Emilia Borgvall- haar eigen ontwerpstudio. Wat begon met stijlvolle 2D ontwerpen werd al snel een presentatie van de mooiste fotorealistische 3D visualisaties. 

Ondertussen werd stevig gebouwd aan een netwerk van lokale interieurarchitecten, stylisten en ontwerpers die onze showroom gebruiken voor hun adviezen en inkopen via een zakelijk partnerprogramma. Mede door deze samenwerkingen is Fort M sinds 2023 ook actief als onafhankelijk projectinrichter en is het merkenportfolio flink uitgebreid.

Met de toevoeging van maatwerkmeubelen is de cirkel rond en zijn wij een innovatieve, multidisciplinaire organisatie geworden: een interieurwinkel, ontwerpstudio en projectinrichter in één. 

Welkom bij Fort M.

ONS TEAM

MICHELLE

INTERIOR DESIGNER

MARC

DIRECTOR

WIJ helpen jE gRaag

Heb je een vraag over onze producten of diensten? Wil je een afspraak maken of graag met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAAG

Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen
1 werkdag een geheel vrijblijvende offerte.