Hulp of advies nodig? Bel ons op 070 221 00 40

Prinsestraat 4-A | info@fortm.nl

over ons

Fort M is een inspirerende (online) shop en ontwerpstudio voor particulieren en bedrijven.

In onze (online) multibrand store presenteren wij een selectie van de mooiste producten van onze aangesloten merken. Ook presenteren wij hier met veel trots onze zelfontworpen Fort M collectie.

In de ontwerpstudio ontvangen wij voornamelijk particulieren die hun woning willen inrichten of bedrijven die hulp kunnen gebruiken bij een zakelijk project. Met de persoonlijke aandacht van interieurontwerpster Michelle Matthieu komen wij tot de mooiste ontwerpen die wij bovendien kunnen omzetten in fotorealistische 3D visualisaties.

Wij hebben samenwerkingen met architecten, interieurontwerpers en stylisten die onze studio en showroom gebruiken als creatieve werkruimte. 

onze filosofie

Deze intensieve samenwerkingen leggen een belangrijke basis voor succes. Maar net zo belangrijk zijn de fijne samenwerkingen met onze aangesloten merken. Merken die passen bij ons karakter en waarde toevoegen aan wat onze relaties zoeken. Wij vertegenwoordigen merken die kwaliteit leveren, zowel in hun producten als in hun service. Producten moeten volgens de hoogste normen worden getoetst en als er onverhoopt toch iets misgaat lossen we het samen op. Een afspraak is een afspraak. De sfeer is positief, ontspannen en vooral ongedwongen. Niets hoeft, alles mag. Kom gezellig langs, geniet en als je een vraag hebt beantwoorden wij deze met veel plezier!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

gesloten

10.00 – 17.00

10.00 – 17.00

10.00 – 17.00

10.00 – 17.00

10.00 – 17.00

12.00 – 17.00

Prinsestraat 4A
2513 CD Den Haag

070 221 00 40
info@fortm.nl

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links