Zoek
Sluit dit zoekvak.
3D ontwerp

Lees hier in welke stappen wij tot een inspirerend 3D ontwerp komen.

 

STAPPENPLAN

INTAKE
De intake begint met een telefonische afspraak waarin wij kort informeren naar het project. Hoe kunnen wij je helpen, wat is je budget en hoe ziet de tijdlijn eruit?

Vervolgens maken wij een afspraak in onze ontwerpstudio waar wij aan de hand van kleuren, materialen, moodboards en referentieprojecten onderzoeken welke stijl bij jou past. Deze creatieve sessie legt de basis voor een inspirerend 3D ontwerp met fotorealistische visualisaties. 

De intake is een kosteloze service en aan de hand van de ontvangen informatie maken wij graag een offerte op maat. 

SCHETSONTWERP

Na akkoord op de offerte ontvang je van ons een schetsontwerp die wij telefonisch met je doornemen. Het schetsontwerp is een digitale presentatie met daarin jouw persoonlijke moodboard en de eerste 2D tekeningen. 

VOORLOPIG ONTWERP
Voor de presentatie van het voorlopige ontwerp maken wij een nieuwe afspraak in de studio. Wij tonen de ruimte in 3D schetsen aan de hand van een persoonlijk kleuren- en materialenplan.

DEFINITIEF ONTWERP
Het definitieve ontwerp is een digitale presentatie waarbij de 3D schetsen worden omgezet naar fotorealistische visualisaties inclusief een bijbehorende begroting en realistische tijdsplanning.

portfolio

Woningen, kantoren of een publieke ruimte zoals een hotel of restaurant. 

Wij maken het ontwerp of fungeren als zakelijk inkoopkanaal.

OFFERTE AANVRAAG

Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen
1 werkdag een geheel vrijblijvende offerte.