Hulp of advies nodig? Bel ons op 070 221 00 40

Prinsestraat 4-A | info@fortm.nl

Coode by Studio Henk

De Coode eettafelbank is een ontwerp van het Amsterdamse merk Studio HENK.

De Coode eettafelbank is gemaakt voor ultiem zitcomfort, vooral door de zachte rugleuning. Om gezellige avonden te tafelen met vrienden en familie. Maar je kunt er ook heerlijk op thuiswerken in de gezelligheid van je keuken of eetkamer. De eetbank is gebaseerd op de eetkamerstoelen Ode en Co Chair van Studio Henk dus prima te combineren met deze modellen. Coode eetkamerbank is leverbaar met een wit of een zwart frame. Er is een ruime keuze in stof en leer zodat je de bank altijd kunt afstemmen op je eetkamerstoelen én de rest van het interieur. 

Coode is leverbaar in de maten 120 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm en 220 cm.

Prijs vanaf: € 919

Previous
Next
Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links