Mooiste merken
Inspirerende stijl
Vriendelijke service
Hoogste kwaliteit

10% KORTING

Om ons 4- jarig bestaan te vieren, krijg je tot 1 juli 2022 10% korting op alle webshop artikelen .

Het idee van onze nieuwe webshop is simpel; overzichtelijk, inspirerend en vooral lekker snel leverbaar.  Alle artikelen houden wij zelf op voorraad en worden binnen 24 uur verzonden. 

De intentie is een kleine boetiek- achtige webshop met een zorgvuldige selectie van de mooiste producten van onze merken.

Natuurlijk hebben onze merken veel meer te bieden en dat laten wij zien op de pagina’s Inspiration en Brands.

KADO TIPS

Fort M is een prachtige winkel in de Haagse binnenstad. We zijn met geduld geholpen en hebben op deze manier de perfecte bank voor ons huis kunnen samen stellen. We zijn erg blij met de service van Fort M, vrolijke maar vooral ook eerlijke medewerkers, en wij komen hier zeker terug voor meubels en accessoires.

Zoe

Een parel in de Haagse binnenstad, dat is Fort M voor ons. We gingen langs voor 2 barstoelen en raakten verliefd op het assortiment. Prachtige en betaalbare Scandinavische meubelen waarmee je stijl en kwaliteit in huis haalt. Mooie materialen, elegant/stoer design, superdeskundig, prettig en vrijblijvend advies. Uiteindelijk ook een modulaire bank, eetkamertafel, stoelen en eettafelbank gekocht. We gaan nog een keer terug voor de verlichting van Ferm Living.

Marleen

We hebben er onlangs een stoel gekocht en zijn zeer goed geholpen. Er werd met ons meegedacht over hoe het past in het interieur en welke materialen allemaal mogelijk zijn. Naast de mooie meubels in de winkel hebben ze veel deskundigheid, veel kennis van de materialen en heerst een hele relaxte sfeer. Alsof je bij vrienden langsgaat die hele mooi spullen verkopen!

Saskia

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links