Hulp of advies nodig? Bel ons op 070 221 00 40

Prinsestraat 4-A | info@fortm.nl

Layout

De Layout bank van Prostoria doet je denken aan de ’80’s van vorige eeuw: een gedurfd design, zonder in te boeten op comfort. 

Dit zie en voel je vooral terug in de glooiende vorm van een rug, die de functie heeft van een lende kussen, maar dan mooi en echt functioneel. Met de losse elementen kan je eindeloos variëren en hiermee jouw gewenste droomopstelling creëren. Door de gewatterde toplaag van deze bank, zit je ook nog eens lekkerder dan je in eerste instantie doet vermoeden. 

De Layout kan jijzelf samenstellen in verschillende kleuren, stoffen en materialen. Dit zijn heel veel mogelijkheden, die we niet allemaal op onze site kunnen laten zien. Kom langs in onze winkel of plan een afspraak met onze interieur ontwerpster, zodat we je kunnen helpen met vinden van de perfecte zitbank, bij jou thuis. 

Previous
Next

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Amet mattis vulputate enim nulla aliquet. Id porta nibh venenatis cras sed felis dictumst vestibulum rhoncus est.
[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links